keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Viimesiä viedään

Enää pari päivää jäljellä ja sitten ollaankin jo matkalla kotiin. Tänään oli mun ja Merin viimeinen toppipäivä. Veimme pomollemme kiitokseksi kukkakimpun, josta hän piti todella paljon. Huomenna käydään vielä Paragonin toimistolla loppupalaverissa. Perjantaina täällä on pyhäpäivä (Feast of St. Paul's Shipwreck), joten paikkaillaan rauhassa ja käydään varmaankin leffassa.


kukat pomolle


Aamulla toppipaikalla meitä odotti ihana suklaakakku. Pomon kanssa täyteltiin vielä viimeiset liput ja laput ja sen jälkeen oltiin vähän aikaa lasten kanssa. Meidän pomo on niin rento ja mukava, että päästi meidät lähtemään jo 12, vaikka oikeasti olisi loppunut 14.

Töiden jälkeen Merin kanssa suuntasimme ensin Vallettaan ja sieltä Blue grottoon, joka on todella hieno luolamuodostelma. Menimme luoliin värikkäillä kalastajaveneillä. Luolia oli useampi ja veneen kuljettaja  ajelutti meitä niissä kaikissa. Hintaa veneretkellä on 8e ja se kestää n. 20 minuuttia. Paikka on todella upea, suosittelen käymään siellä! Kesäisin paikka on varmasti vielä hienompi ja mukavampi, koska silloin yleensä paistaa aurinko ja siellä pääsee uimaan.


tästä lähdetään veneretkelle





vesi luolissa on jossain kohissa ihan sinistä


ja joissain kohissa ihan turkoosia





Valletasta Blue grottoon pääsee suoraan bussilla 74 ja 72. 

-Rosa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti