keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Kuulumisia töistä!

Moikka moii!

Meidän työt loppuivat tiistaina. Fiilikset ovat hyvät. Työt sujuivat palvelutalossa tosi hyvin ja saimme paljon hyvää palautetta. Olimme olleet iso apu. :) Vähän ehkä harmi lähteä, koska olemme vihdoin alkaneet oppimaan asiakkaiden nimiä ja heidän tarpeitaan sekä palvelutalon tapaa toimia. Kaikki alkoi sujumaan tosi hyvin ja nyt joudumme lähtemään takaisin kotiin. Mutta niinhän se yleinsä aina menee.

Viimeisillä viikoilla saatiin tehdä jo itsenäisesti työtehtäviä, Esimerkiksi suihkutustilanteet ja aamutoimet tein tosi monen asiakkaan kanssa itsenäisesti monena aamuna. Työpaikalla jopa vähän ihmeteltiin, että olimme niin valmiita ottamaan työtehtävät vastaan emmekä sanoneet mihinkään että ei onnistu. Suomessahan tämä on ihan normaali käytäntö, että opiskelija on valmis tekemään töitä myös itsenäisesti, eikä aina ohjaajan kanssa. Sain myös vanhuksilta hyvää palautetta, he sanoivat, että minusta tulee hyvä hoitaja. Se oli mukavaa kuulla asiakkaan omasta suusta. :) Opimme paljon kuukauden aikana ja nyt uusilla kokemuksilla takaisin Suomeen. Huomenna meillä on lopputapaaminen Paragon officen kanssa. Lauantaina lähdemme takaisin Suomeen ja kotiin. Oli kyllä huippu reissu! Vaihtoon lähteminen on mahtava tilaisuus nähdä erilaisia tapoja toimia oman alasi tehtävissä ja hankkia uusia kokemuksia ja nähdä eri kulttuureja. Kannattaa ehdottomasti lähteä, jos on mahdollista!

Pahoittelut huonosta kuvasta, mutta siis palvelutalon nimi oli Jasmine nursing home ja se näkyy tuossa didi huoltoaseman takana. Talo, jossa on parvekkeet tielle päin. Se on aika ahtaasti noiden rakennusten välissä. Ei siis erotu rakennusten joukosta kovin selvästi. Tämän takia meillä oli aluksi hankaluuksia löytää paikka. :D



-Oona                                                                                                                                                                                                                    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti