sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Viikonlopun kuulumiset!

Perjantaina työpäivä meni hyvin hitaasti. Olimme tosi väsyneitä ja odotimme innoissamme jo viikonloppua. Kun vihdoin pääsimme neljältä töistä, lähdimme iloisesti töistä kohti kauppaa. Kävimme syömässä Burger kingissä. Kun tulimme takaisin kämpille, Meri ja Rosa odottivat täällä ei niin kovin iloisen näköisinä meitä.
 Nimittäin täällä asuntolassa oli käynyt mies, joka hoitaa asuntolan asioita. Hän oli jo aiemmin viikolla käynyt monta kertaa ja valittanut meille pienistä asioista, mitkä häntä ärsytti. Mutta nyt se ei ollutkaan enään mikään pieniä asia, sillä hän oli todennäköisesti tutkinut huoneita ja laukkujamme, ja löytänyt meidän yhteisen lämmittimen, jonka me siis kävimme ostamassa jo ekoina päivinä. Tämä asuntola on sisätiloista sen verran kylmä, että jonkinlaisen lämmittimen tarvitsee. No mutta tämä mieshän oli siitä lämmittimestä sitten kimpaantunut ja huutanut Merille ja Rosalle. Hän oli myös kysellyt, että missä me olemme.
 Lämmitin takavarikoitiin lukolliseen kaappiin, koska ne ovat kuulma kiellettyjä. Merillä ja Rosallakin on lämmitin, mutta heidän matkalaukut oli sillä hetkellä lukossa eikä asia paljastunut. Meidänkin matkalaukut saa lukkoon, mutta en olisi uskonut, että niitä tarvitsisi lukita. 
Laitoimme asiasta Paragoniin viestiä, toivotaan, että asia ratkeaa alkuviikosta. Ihmettelemme tätä touhua kovasti, mistä me sen olisimme voineet tietää, että niitä ei saa käyttää. Ja siis vielä lisäyksenä tuohon, että säilytämme lämmitintä aina laukun sisällä, kun olimme poissa paikalta. 
Tuli myös uusi ohje, että hiustenkuivaajaa ei saa käyttää, tätä sääntöä me EMME noudata, meidän hiuksemme ei kuivuisi muuten koskaan. 
Mutta näistä ongelmista huolimatta olemme selvinneet viikonlopun yli. Huomenna taas työt jatkuvat ja kello soi aamu viideltä. Puolessa välissä reissua ollaan ja kaksi viikkoa vielä jäljellä. Töitä enää 7 päivää :) yritämme saada uusia kuvia ensi viikon postaukseen! 

Iloisin terveisin
Oona ja Juuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti